Tècnic d’Operacions

OPORTUNITAT LABORAL

BUSQUEM

 • Tècnic/a d’operacions per liderar la implantació de nova metodologia de millora continua en àrea de operacions, en empresa de Multiserveis.

 

HABILITATS

 • Persona organitzada, amb capacitat de lideratge i de treball en equip, responsable i proactiu/va.

 

FUNCIONS

 • Preparació de documentació i recollida de dades en els diferents centres de treball (clients).
 • Liderar equips de treball i posada en marxa de nous procediments.
 • Donar suport en la implantació de nous processos.
 • Donar continuïtat en els processos implantats.

 

OFERIM

 • Bon entorn de treball, dinàmic i en procés d’expansió.
 • Pla de formació i desenvolupament professional
 • Creixement personal
 • Formació en metodologia LEAN
 • Horari :  08:00 – 17:00 h – Dilluns a Dijous /  08:00 – 15:00 h – Divendres
 • Ubicació a Sant Boi de Llobregat (50% mobilitat per Barcelona i àrea metropolitana)

Si vols iniciar-te en el mon laboral de la nostra ma, envia’ns les teves dades a cv@pulim.net

Garro, S.A.

GARRO SA continua amb el seu creixement, i Pulim com sempre al seu costat. Gràcies novament per la vostre confiança! Comencem el manteniment de neteja en les noves instal·lacions de Logística i Outlet.


GARRO SA continúa con su crecimiento, y Pulim como siempre a su lado. Gracias nuevamente por vuestra confianza! Comenzamos el mantenimiento de limpieza en las nuevas instalaciones de Logística y Outlet.

The British College of Gavà

Pulim continues working expanding our cleaning services in «The British College of Gavà» Education In Excellence www.britishcollegegava.com High quality center with great people!!


Pulim continua treballant ampliant els seus serveis de neteja a les instal·lacions de Education In Excellence “The British College of Gavà” www.britishcollegegava.com centre d’alta qualitat amb grans persones!!


Pulim continúa trabajando ampliando sus servicios de limpieza en las instalaciones de Education In Excellence “The British College of Gavà” www.britishcollegegava.com centro de alta calidad con grandes personas!!

 

Llar d’Infants «La Pomera»

La Llar d’infants “La Pomera” de Sant Joan Despí confia en Pulim Multiserveis per fer la compra dels seus consumibles higiènics. Agraïm la confiança dipositada en Pulim!!


La Llar d’Infants “La Pomera” de Sant Joan Despí confía en Pulim Multiserveis para hacer la compra de sus consumibles higiénicos. Agradecemos la confianza depositada en Pulim!!

www.xtec.cat/centres/a8047935/

www.sjdespi.net/wca/es/node/502

 

PULIM 2.0

Apreciats amics i clients,

Durant 2017 hem encetat el procés d’entrada de la 2ª generació de la família i el de transformació de l’empresa, i es per aixo que volem presentar-vos  la nova PULIM.

En aquesta transformació passem de ser una empresa especialitzada en la neteja, a obrir el nostre ventall de serveis, amb l’intenció de cobrir les vostres necessitats.

T’agradaria que poguéssim parlar i resoldre els dubtes que us puguin sorgir?

Contacta amb nosaltres !!!!

Tambe ens pots seguir a: 

VACANTS ZONA BAIX LLOBREGAT I BARCELONÈS

S’apropa el periode vacacional,

 

Necessitem NETEJADORS/ ES que formin part del nostre Equip. Hem de cobrir vacants per atendre les demandes dels nostres clients.

Per poder formar part del nostre procés de selección, envia’ns el currículum via e-mail a personal@pulim.net, o presenciament a c/. Jaume I, 51 de Sant Boi de Llobregat

Dep. RRHH                        

1er Torneig Pàdel Solidari- Programa Incorpora

 

PULIM, S.A. ha iniciat, aquest abril un programa de formació i contractació facilitat per SINERGIA TEAM, amb la col.laboració de FUNDACIO MARIANAO,  i dins del programa INCORPORA de la Fundació “La Caixa”.

Estem molt contents  de participar de manera activa en la integració en el mercat de treball de persones amb dificultats d’inserció.  Es un pas important que fa la nostra empresa vers a la Responsabilitat Social, perque som clarament defensors de l’economia sostenible per la justícia social, la sostenibilitat ecològica i la pràctica democràtica amb els treballadors, els proveïdors i clients.

Dins de les activitats del programa la FUNDACIO MARIANAO va convidar-nos a celebrar el passat 28 d’abril el 1r Torneig de pàdel solidari amb les empreses que formem part del programa Incorpora. El torneig, en el qual van participar 20 representants de 12 empreses (Aki Wifi, Altima, Ciments Molins, Conforama, Kiabi, Pulim, Indair 2000, Plastificados GPM, Residència La Torreta, Seringlobal, Caixabank i el programa Incorpora de ‘la Caixa’), va tenir lloc a les pistes de pàdel de l’Àccura Sant Boi i van participar les nostres dues companyes, Sandra Alcaraz i Olga Sánchez.

Esperem poder també estar l’any vinent en un pròxim projecte Incorpora i participar en el 2on Torneig del Pàdel Solidari!!