top of page
  • Pulim

Patrocini Club Esportiu d'Elles

Des de l'abril, Pulim és patrocinador del Club Esportiu d'Elles, entitat dedicada a la formació i suport perquè les jugadores puguin gaudir del futbol. El club està format íntegrament per dones, des de la direcció fins a les jugadores.


El projecte pel que treballen a diari la Judit, l'Encarni, la Pepi, la Lali i l'Àfrica és el clar exemple d'ambició i constància, que de la mà de la resta de l'equip, formen aquest club ple d'ilusió. Un projecte que, al igual que Pulim, està impulsat i empoderat per dones. Dones motivades a canviar el món des de la determinació i perseverança.


No es tansols aquest fet que ens uneix amb el Club Esportiu d'Elles, si no que s'originen a Santa Coloma de Cervelló, el nostre municipi.


Aquest 4 de desembre esdevé el primer torneig solidari del club, amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Nosaltres estem captivats per la seva implicació en aquesta malatia i la voluntat de col·laborar. Us animem a tots vosaltres a assistir i participar en les donacions de la jornada de futbol femení aquest 4 de desembre al Camp de Futbol Eusebi Güell.







13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page