top of page
  • Pulim

Ens adherim al Pacte Mundial de la ONU

A Pulim ens adherim al Pacte Mundial, la iniciativa de la ONU que lidera la sostenibilitat empresarial a nivell mundial. Ens comprometem a alinear els nostres valors amb els Deu Principis universalment acceptats, així com a adoptar mesures per a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides per a l’Agenda 2030.


Els Deu Principis no són solament les responsabilitats bàsiques per a les persones i pel planeta, sinó que assenten les bases per a un desenvolupament sostenible i responsable a llarg termini. Asseguren el compliment del compromís amb els drets humans, treball, medi ambient i lluita contra la corrupció. Tot això, mirant al futur i al progrés dels 17 ODS, que tindrem presents dia a dia en les nostres accions, valors i decisions.


El camí de la sostenibilitat forma part de Pulim des dels nostres inicis, però avui fem un pas endavant. El nostre compromís amb la sostenibilitat s’uneix a la contribució de més de 2.000 organitzacions. Continuem treballant pel creixement sostenible!




11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page