top of page
  • Pulim

Dia Internacional De l'Agraïment al Personal de Neteja

El passat 20 d'octubre ens vam adherir a la celebració del Dia Internacional de l'Agraïment al Personal de Neteja, posant en valor la implicació i labor de tots els professionals. A Catalunya, hi ha més de 60.000 persones que li donen nom a aquesta professió, que en moltes ocasions ha passat desapercebuda. En aquests darrers anys, i més que mai, hem percebut els serveis de neteja com a contribució vital i essencial per afrontar aquesta pandèmia.


És per això que des de Pulim volem agraïr i donar visibilitat als serveis de neteja, que diariament demostren estar a l'alçada de les circumstàncies, sempre amb la dedicació que els caracteritza.


Aquesta campanya es promou a través de la revista Empresa y Limpieza, de la mà de les associacions AFELIN i ASPEL.


Per aquells que ens fan els espais de treball més agradables, pels que cuiden de les instal·lacions, tant per dins com per fora, i pels que el seu servei es de vital importància. Avui us donem les gràcies a tots vosaltres per la vostra dedicació.


El "gràcies" més enorme i sincer pel vostre esforç i contribució, sou essencials pel bon funcionament del sector, i avui us ho agraïm.


Un cop més: GRÀCIES!15 views0 comments
bottom of page