top of page

Celebració d'objectius

El passat 15 de febrer vam celebrar un esmorzar amb tots els nostres equips de treballadors i treballadores de l'hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22@.


Aquest esmorzar va ser la culminació d'un seguit de mesures que s'han anat implementant en els diferents equips que treballen en l'hotel, per a poder assolir l'objectiu de rebre la màxima puntuació en la satisfacció dels clients.


Hi havia un compromís per part de la nostra Direcció, que en cas que s'arribés a la màxima puntuació de satisfacció del 100% dels clients de l'hotel, se celebraria i es faria un reconeixement de la labor ben feta.


A més, durant l'esmorzar també va venir la Directora i GSM de l'hotel a comentar les suggerències dels clients i a felicitar els equips de neteja i esmorzar.


De fet, perquè Pulim funcioni, necessitem un equilibri entre el benestar del treballador, la satisfacció del client i la nostra (metodologia Lean).


Des de l’empresa, donem suport i eines al nostre personal perquè estiguin motivats i orgullosos de la seva feina. I, d’aquesta manera els hotels es beneficien de l'excel·lent execució del servei.


Aquests equips de neteja d'habitacions i de personal d'esmorzar estan formats per 25 persones, i des de Pulim volem donar l'enhorabona a tots i cadascun d'ells i elles!!






27 views0 comments
bottom of page