1er Torneig Pàdel Solidari- Programa Incorpora

 

PULIM, S.A. ha iniciat, aquest abril un programa de formació i contractació facilitat per SINERGIA TEAM, amb la col.laboració de FUNDACIO MARIANAO,  i dins del programa INCORPORA de la Fundació “La Caixa”.

Estem molt contents  de participar de manera activa en la integració en el mercat de treball de persones amb dificultats d’inserció.  Es un pas important que fa la nostra empresa vers a la Responsabilitat Social, perque som clarament defensors de l’economia sostenible per la justícia social, la sostenibilitat ecològica i la pràctica democràtica amb els treballadors, els proveïdors i clients.

Dins de les activitats del programa la FUNDACIO MARIANAO va convidar-nos a celebrar el passat 28 d’abril el 1r Torneig de pàdel solidari amb les empreses que formem part del programa Incorpora. El torneig, en el qual van participar 20 representants de 12 empreses (Aki Wifi, Altima, Ciments Molins, Conforama, Kiabi, Pulim, Indair 2000, Plastificados GPM, Residència La Torreta, Seringlobal, Caixabank i el programa Incorpora de ‘la Caixa’), va tenir lloc a les pistes de pàdel de l’Àccura Sant Boi i van participar les nostres dues companyes, Sandra Alcaraz i Olga Sánchez.

Esperem poder també estar l’any vinent en un pròxim projecte Incorpora i participar en el 2on Torneig del Pàdel Solidari!!

Deja una respuesta